Băieții deștepți din presa locală lucrează la subiectul ”Datoriile ApaServ”

4

Poate din culpă sau cu un plan bine pus la punct, ”băieții deștepți” din presa nemțeană își doresc din tot sufletul să devină suspecți de ceva… și fac tot ce le stă în putință să blocheze activitatea companiei care distribuie apa în județul Neamț.date-apaserv
Este adevărat că destructurarea Adi Aqua Neamț sau falimentarea ApaServ ar duce la împărțirea rețelelor de distribuție apă potabilă între ”șmecheri” și ”atunci când deții alimentarea cu apă deții puterea”, după cum zicea un tovarăș care acum nu mai e printre noi.
Ultima ”investigație jurnalistică” a ”băieților deștepți” din presa locală vrea să învrăjbească și mai tare populația și factorii de decizie printr-o interpretare originală a datoriilor pe care le are ApaServ, motiv pentru care le curmăm suferința documentării acestui subiect prezentând datele exact cum sunt ele în acte și în realitate.
La bilanțul de început de an 2014 ApaServ avea consemnate datorii de 372.099.746 lei
Dintre acestea 370.000.000 reprezintă totalul redevenței pe care firma trebuie să o plătească pentru rețelele concesionate din tot județul în următorii 45 de ani. La luarea în exploatare a rețelelor de apă-canal s-a semnat un contract cu o valoare ce reprezintă redevența pentru 49 de ani iar această valoare este prinsă ca datorie în contabilitate.
Restul de 2 milioane reprezintă ratele ce mai trebuiesc plătite pentru creditele făcute pe ISPA și coeziune, deci real datoriile sunt ZERO lei, taxele la stat sunt plătite la zi, salariile, energia și furnizorii de asemenea
Această intoxicare ce se pregătea este doar o parte din puzzle-ul ce vizează blocarea celor 180.000 euro ce trebuie să vină începând de anul viitor în Neamț, pe noul proiect de apa-canal.
Pe această cale avertizăm autoritățile că există un risc real ca în urma intoxicărilor de presă, al presiunilor politice sau a altor activități premeditate cu rea intenție, cel puțin unul dintre reprezentanții din ADI Aqua Neamț să blocheze accesarea celor peste 150 milioane de euro.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. xx spune

  Daca nu ati stiut,sau unii se fac ca nu: orice lucrare facuta in oras are nevoie de o multime de aprobari printre ele si de la Publiserv,care conditioneaza(bazat pe o hotarire de CL) de incheierea unui contract de refacere a carosabilului si plata in avans a lucrarii.Unde lucrarea nu este facuta corect de vina este Publiservul care a luat bani de la constructor pentru refacere carosabil

 2. FLORIN spune

  Ne intrebam cu totii de ani de zile cine este responsabil de distrugerea centurii orasului spre gara pina la iesire din oras in ambele sensuri..spre Bicaz si spre Bacau pina la Dedeman..doua benzi fiind impracticabile??

  Ne intrebam cu totii de ce nu este nimeni in puscarie pentru acest lucru?Pentru calvarul de a circula prin Orasul Piatra Neamt ca la raliul Paris Dakar??

  Ne intrebam cu totii cine face toate acele interventii/reparatii la reteaua de apa/canal pentru ca apoi sa le lase in bataie de joc cu reparatii de mintuiala ca sa ne distrugem masinile circulind prin oras….

  O fi Apa Serv responsabila??

  Hmmmmm….poate o fi MOSAD-ul,CIA-ul,MI5-ul,FSB-ul rus?

  Deci I.R mai rau de atit nu poate fi…indiferent ce se intimpla cu Apa Serv.

  ADMIN: Aveti dreptate 100% . Dar din păcate este vorba de diverse firme care au prins lucrari pe bani serioși nu de Apa Serv iar firmele respective au protecție politică resioasă … nimeni nu are incă curajul să le tragă la raspundere. Să vedeți ce au facut acum pe strada din față de la ITM … parcă e după bombardament.

  1. FLORIN spune

   Iti spun eu..este vorba de TLSIT,MOLDOCOR,GENERAL CONSTRUCT si alte citeva firme pirlite de prin Moldova.

   Receptia cine a facut-o??Nu Apa Serv-ul??

   Ce protectie politica serioasa???

   Cine ii opreste pe procurorii lui peste prajit in prezent sa deschida anchete cu privire la jaful la care a fost supus acest oras de catre clica lui Pinalti??

   Cine??

   Iti spun eu….NIMENI.

   Ei fac NIMIC datorita faptului ca sunt COMPROMISI,dupa ani de zile de cirdasie la jaful din oras cu toti smecherii care au devalizat si au furat.

   Pina cind aceste tonomate de la Parchet nu vor fi schimbati,NIMIC nu se va intimpla in Piatra Neamt.

   Pina cind DNA-ul nu va face curatenie in Parchete si Tribunale nu va exista justitie pentru cetateni in Romania…

   ADMIN: Șmecheria e mai mare decât pare. Apa Serv nu este proprietar pe rețele …le are în concesiune …proprietar e Consiliul Județean sau primăriile și acolo se fac învârtelile. Chiar și prețul mare al apei nu e stabilit de Apa Serv ci a fost votat în Consiliul Județean Neamț de aleșii noștri ….

   1. FLORIN spune

    Smecherie,ne-smecherie,toata lumea stie si NIMENI nu face NIMIC.Toate hotiile din Piatra sunt la vedere,nu trebuie sa fii Sherlock Holmes,iti rupi gitul la propriu in ele.

    Ce e aia consiliu Judetean?E foarte simplu:Faci expertiza tehnica-nu iese conforma cu realitatea…nici nu are cum…te duci la cei care au facut lucrarea si receptia.. ii arestezi preventiv vreo 2 ani pina spun tot…si vor spune tot…te asigur…le confisti averile la toti care au fost directori/consilieri/etc+rude la Apa Serv/Publi Serv/Drupo/Primarie/consilii locale si judetene dupa 95… si uite asa se termina cu coruptia in Piatra .

    Sa vezi citi bani o sa ramina la buget si ce eficient vor fi cheltuiti ….nici nu o sa mai recunoastem orasul in 3 ani….

    Problema este ca NU avem procurori in Piatra ca sa deschida aceste anchete..acest oras din nefericire are cel mai corupt sistem de justitie din tara… e oficial…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate