Un nou sens giratoriu în Piatra-Neamț

6

Sensul giratoriu din fața gării din Piatra-Neamț a fost montat în variantă provizorie urmând ca atunci când vremea va permite să se treacă la amenajarea lui.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Varga Szandor Andrasz spune

  Pronostichez cateva zile pana zboara stalpul gondolei luat inainte de semiremorca unui camion .
  Cateva zile va dura .Astia au masurat vreodata sa vada ce lungime are un camion cu remorca ?

 2. LOCALNIC spune

  Un sens giratoriu dictat de interese STRICT PRIVATE care incalca toate normele rutiere si nu numai, TIR-urile ajung pina pe trotuarele ingustate, blocurile din zona si Biserica trepideaza , zgomot si vacarm de nedescris . De ce nu se sesizeaza nimeni pt. remedierea spetei, cati oameni trebuie sa moara in accidente in zona????

 3. rock spune

  Si ar mai trebui sa recitim codul rutier referitor la prioritatea în sensul giratoriu; stai uneori minute bune sa treacă toooti smecherii care vin din stânga, forțează trecerea neacordând prioritate primului intrat în intersecție
  De asemenea, trebuie sa recitim legislația referitoare la semnalizarea în interiorul si la ieșire din sensul giratoriu (puteti vedea https://www.scoalarutiera.ro/curs-legislatie/codul-rutier/intersectia-cu-sens-giratoriu)
  La noi, ca și în multe altele este primitivism și indiferenta, inclusiv din partea Politiei care ar trebui măcar sa urmărească ce se întâmplă în sensurile giratorii.
  Citiți măcar d-voastră si sa încercăm, împreună, sa fim mai civilizați !

 4. Nani Adrian spune

  Avem cele mai multe sensuri giratorii din tara în Piatra Neamț
  Suntem campioni

 5. Marcel spune

  Ideea este bună si probabil că va descongestiona circulația, dar cu o singură condiție.
  Benzile de circulație din sensul giratoriu, așa cum sunt ele amenajate acum sunt mult prea înguste pentru traficul greu din zonă. Închipuiți-vă cam cum pot circula prin actualul sens giratoriu camioanele alea imense (cife de beton, platforme basculante sau de transport lemne etc.)
  Dacă rămâne așa amenajarea cu siguranță va fi un nou punct de blocaj al circulației.

 6. Cineva undeva spune

  O ideie proasta dar măcar asta ii mai mare , sunt și câteva giratorii din oraș care nu își au rostu dar ce contează părerea cetățenilor, fac de capul lor, sa scoată troleibuzele și sa facă un un anumit program când pot sa circule mașinile cu școlile de șoferi k ii nebunela destula în trafic și fără școlile de șoferi , cu toții am fost elevi la școlile de șoferi dar acuma sunt prea multe mașini fără supărare actuali sau viitori elevi

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate