Un nou lot de locuințe ANL pentru solicitanții din Piatra-Neamț

0

Un nou lot de locuințe va fi acordat luna aceasta acordat solicitanților din Piatra-Neamț.
Un număr de 7 locuințe ANL, 3 locuințe de serviciu pentru medicii care profesează în cadrul Spitalului Județean Neamț şi 3 locuințe de necesitate pentru familii aflate într-o situație locativă extrem de dificilă sunt pe ordinea de zi a şedintei de Consiliu Local de marți, 18 decembrie.

„Am alocat în anul 2018 un număr de 161 locuințe din fondul public dintre care: 112 locuințe ANL, 39 locuințe sociale, 10 locuințe de serviciu. Este pregătită documentația şi aprobată finanțarea pentru un nou bloc ANL care va începe să fie construit anul viitor în cartierul Dărmăneşti şi care cuprinde locuințe pentru specialiştii din sănătate, un sprijin pentru medicii care profesează în oraşul nostru. Mai sunt pregatite proiecte pentru încă două blocuri ANL, unul dedicat tinerilor până în 35 de ani şi unul dedicat specialiştilor din educație.”,  a menționat primarul Dragoș Chitic.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate