Samsung Galaxy S8. Mai merită cumpărat?

0

Samsung Galaxy S8, un model emblematic din 2017, este încă un dispozitiv frumos și demn de luat în considerare chiar și în anul 2018, chiar și după lansarea Samsung Galaxy S9 și S9 Plus.

Galaxy S8 este în continuare un telefon excelent, cu o cameră minunată, un design grozav și un ecran fantastic. Într-adevăr, nu mai este emblema Samsung, dar nu lăsa asta să te descurajeze.

SAMSUNG S8 PREȚ

Pro:

– Afișaj minunat

– Un telefon plăcut la atingere

– Camera uimitoare

Contra:

– Senzorul de amprentă este plasat prost

Design

Niciun alt telefon nu se apropie de designul Galaxy S8. Este cel mai frumos telefon pe care l-ai văzut vreodată. Spatele curbat, la fel ca și cel de pe Galaxy S7, se încadrează perfect în palmă, în timp ce sticla strălucește în timp ce lumina îl lovește. Dispozitivul este disponibil în trei culori – negru închis, argintiu strălucitor și gri cu o nuanță albastră. S8 este subțire și incredibil de ușor la cele 155 de grame, dar se simte vânjos și precis. Telefonul are, de asemenea, certificare IP68 de rezistență la apă, deci va supraviețui unei scufundări de 30 de minute la adâncimea de 1,5 metri.

SAMSUNG S8

Display

Samsung a creat, de asemenea, și cel mai frumos display la Galaxy S8. În primul rând, are un nou raport de aspect de 18,5 : 9, nu de 16 : 9. Aceasta înseamnă că este mai înalt, oferindu-vă, în esență, mai mult spațiu într-un dispozitiv care nu este cu mult mai mare decât cel al S7. În timp ce Galaxy S7 avea un afișaj de 5,1 inchi, S8 atinge 5,8. Pare imens, dar telefonul în sine este compact, iar Samsung subliniază că încă poate fi folosit confortabil cu o singură mână.

Performanță

Sub aspectul plăcut al acestui telefon se regăsește și destulă putere. Chipset-ul propriu al Samsung Exynos 8895 este unul din cele mai rapide procesoare de pe piață. Cei 4 GB de RAM sunt mai mult decât suficienți, orice în plus ar fi inuti, iar memoria internă de 64 de GB poate susține carduri microSD de până la 256 GB.

SAMSUNG S8

Calitatea apelurilor telefonice este bună, la fel și performanța Wi-Fi-ului, dar niciuna nu este revoluționară sau mai bună decât ce găsești pe un telefon mai ieftin.

Camera

S8 este o îmbunătățire semnificativă față de S7 în aproape toate zonele, dar camera a primit cele mai puține actualizări, cel puțin pe hârtie. Nu există un sistem cu senzori duali, nici un obiectiv cu unghi larg sau o diafragmă variabilă. În schimb, există un singur senzor de 12 megapixeli în spatele unui obiectiv wide f / 1,7 care utilizează același tehnologie Dual Pixel ca și S7.

Singura adăugire evidentă este un nou procesor de imagine cu mai multe cadre, care face trei fotografii la fiecare apăsare, reducând blurul și producând o imagine mai clară.

SAMSUNG S8

Fotografiile realizate de Galaxy S8 sunt cu adevărat uimitoare, fiind un salt imens de la deja excelentul Galaxy S7. Primul lucru pe care îl vei observa despre cameră este cât de rapidă este. Este, de asemenea, o cameră versatilă, indiferent dacă fotografiezi peisaje sau portrete în timpul zilei sau în timpul nopții. Modul fantastic de auto-HDR – pornit în mod implicit – reglează expunerea și contrastul atunci când există lumină puternică a soarelui, ieșind fotografii intens colorate. Uneori culorile vor fi mai vibrante decât sunt de fapt, mai ales pe ecranul deja destul de saturat, dar asta nu este ceva neapărat rău.

Într-un final, Galaxy S8 este cu adevărat un upgrade față de orice alt telefon  și pare unul din cele mai bune telefoane pe care îl poți cumpăra anul acesta.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate