Un nou caz „Elodia”

0

chiavettaGiuseppe Chiavetta, un intalian de 43 de ani, din Leonforte, Sicilia, este acuzat de justitia italiana ca a ucis o tanara romanca. Violeta Coroiu, de 35 de ani, a disparut anul trecut, in luna octombrie, iar cadavrul sau nu a fost gasit nici acum de anchetatori. Procesul in acest caz incepe in procedura de urgenta.

Chiavetta a fost arestat imediat dupa descoperirea mașinii sale, un Fiat Punto, demontata, dar plina de sange, la fel cum era și garajul sau. El ar fi incercat sa faca sa dispara aceste urme, dar nu a reușit. In mașina lui Chiavetta au fost gasite pete de sange, care in urma testelor ADN, s-au dovedit ca ar fi al tinerei femei.

Romanca a avut o legatura amoroasa cu afaceristul italian, cu un an inainte de data disparitiei, dar ar fi punct relatiei. O ruptura pe care barbatul nu ar fi acceptat-o.

Acuzațiile care i se aduc lui Chiavetta sunt de omor și ascundere a cadavrului. Corpul fostei sale iubite, in ciuda multelor cautari efectuate de carabinieri, nu a fost niciodata gasit.

Anul trecut, Carabinierii din Leonforte au primit un denunț privind dispariția romancei. Timp de șapte zile au facut cercetari in provinciile Enna și Catania, si au descoperit ca tanara femeie ar fi trebuit sa plece pe 3 noiembrie in Romania pentru a-și petrece cu familia vacanța. Dar acasa Violeta nu a mai sosit niciodata.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate