Premierul Libiei a fost rapit

0

libiaPremierul libian Ali Zeidan a fost rapit, de barbați inarmați, dintr-un hotel din capitala Tripoli, precizeaza BBC.

„Seful guvernului de tranzitie, Ali Zeidan, a fost condus spre o destinatie necunoscuta, din motive necunoscute, de un grup de oameni inarmati”, probabil, fosti rebeli, a indicat executivul libian, intr-un scurt comunicat, postat pe site-ul sau de internet.

Dupa cum a relatat anterior canalul de televiziune Sky News Arabia, care emite din Abu Dhabi, un grup de indivizi inarmati au dat buzna intr-un hotel din Tripoli, unde se afla biroul premierului libian si sub amenintarea armelor l-au capturat si transportat catre o destinatie necunoscuta.

Marți, premierul a facut apel la Occident sa ajute la oprirea gruparilor de combatanți din Libia, potrivit BBC News. Intr-un interviu pentru BBC, el a spus ca țara sa este folosita ca baza de export al armelor, in regiune.

La doi ani dupa revolta populara  care l-a rasturnat de la putere pe Muammar Gaddafi, guvernul libian se lupta sa țina sub control milițiile triburilor rivale și militanții islamiști, care controleaza parți din țara.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate