Un nou accident în zona Ocol, la ieșirea din Piatra-Neamț

4

În dimineața zilei de vineri, 23 septembrie, în zona Ocol, la iesirea din Piatra-Neamț, șoferul unui autoturism marca Audi a intrat într-o depășire riscantă și din cauza carosabilului umed și alunecos s-a răsturnat și a ajuns în șanț.  În mașină mai erau trei persoane, însă nimeni nu a fost rănit.

Zona este cunoscută pentru numărul crescut de accidente, una dintre cauze fiind uzura mare a asfaltului care în timpul precipitațiilor este extrem de alunecos.

Despre un accident similar produs în această zonă puteți citi aici.

Vom reveni cu detalii.

4 Comentarii
 1. das Reich spune

  Nu s un „legist” – circul cam cu 20 km peste limit legala- puncte putine si amenda digerabila.
  Cu toate acestea in judetul Neamt cam sunt fraierul soselei. Mai ales pe BC – P Nt unde nu se respecta nicio regula – viteza, linie continua, treceri de pietoni, cale ferata. Nimic. Blana la acceleratie si ospitalierul da ti uai in mortii matii sau ci p..a mia vrei uai fraieri?

 2. Florin spune

  Cine respecta linia continua si sa nu taie curbele !

 3. George Cretu spune

  Atat timp zona este marcata cu linie continua, asadar depasirea vehiculelor este interzisa. Linia aia continua nu e pusa degeaba acolo, vizibilitatea este foarte proasta. In plus viteza se adapteaza la conditiile de drum, o fi si gradul de uzura al asfaltului un factor, dar nu cel principal. Tot factorul uman are ultimul cuvant de spus, la fel ca in cazul accidentului de luni.

  1. Mihai spune

   Da asa este .bine punctat.circul destul de des pe acel drum si sunt unii care chiar ignora marcajele rutiere…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate