Accident frontal cu 4 victime în apropiere de zona Ocol

0

Luni, 19 septembrie, la ieșirea din Piatra-Neamț, după zona Ocol, conform declarațiilor unui martor, o Dacie Solenza care se deplasa pe direcția Tg. Neamț – Piatra-Neamț a intrat pe contrasens și a lovit frontal un VW. În urma impactului au rezultat 4 victime cu multiple traumatisme care  au fost duse de urgență la Spital. Zona este cunoscută pentru numărul crescut de accidente, una dintre cauze fiind uzura mare a asfaltului care în timpul precipitațiilor este extrem de alunecos.

Surse oficiale contrazic declarațiile martorului. Din primele informații, o șoferiță, începătoare, aflată la volanul unui Volkswagen Golf ar fi încercat să depășească două mașini (oprite în urma unei tamponări), a intrat pe contrasens și a lovit frontal un autoturism marca Dacia Solenza. În urma impactului au rezultat 4 victime (3 din autoturismul Dacia) care au fost transportate de urgență la Spital.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate