Un nemtean a ajuns sub rotile trenului

0

Neatentia l-a costat scump pe un barbat de 48 de ani din localitatea Grumazesti, judetul Neamt. Acesta a ramas mutilat pentru tot restul vietii in urma unui accident feroviar. Barbatul, in timp ce cobora din trenul aflat in miscare, a alunecat de pe scara, iar rotile trenului i-au sectionat piciorul stang.

Accidentul s-a inregistrat in aceasta dimineata in Gara CFR Piatra Neamt. Din discutiile martorilor reiese faptul ca barbatul a incercat sa coboare din trenul personal Bicaz –Bacau, aflat in miscare, deoarece nu s-a inteles cu controlorul. Barbatul din Grumazesti nu ar fi avut bilet, iar “nasul” nu a fost de accord cu acest fapt. Asa ca, barbatul a incercat sa coboare, insa a ajuns sub rotile trenului. La fata locului a ajuns imediat un echipaj de la Ambulanta, care l-a transportat la Spitalul Judetean  de Urgenta Neamt.

Cristian Pasalau, medic UPU  a declarat „A fost adus la noi un barbat cu o amputatie, este in sala de operatie. Este stabil.”

 Politistii au deschis si ei o ancheta.

 Catalina Badeanu, purtator de cuvant IJP Neamt a declarat: “postul de politie a fost anuntat la 112 ca un barbat  a fost surprins in gabaritul liniei.

Si lucratorii de la Trasporturi Feroviare au pornit o ancheta, controlorul trenului personal 5460 trebuie sa raspunda la intrebarile sefilor,  despre acest incident.

Echipa B1TV

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate