Cartierul din lunca Bistritei

2

Despre cartierul Valeni tot s-a vorbit si nu o vom lua de la capat, singura noutate fiind ca, desi s-a facut balci cu televiziuni si presa la inmanat chei, locuintele nu sunt functionale nici astazi, neavand contoare de gaz si implicit nici gaz .
Ce vrem sa va spunem acum este ca anul trecut am fost in Valeni cand au fost inundatiile si fara sa emitem pretentii de specialisti am observat ca noul cartier se afla in aval fata de zona inundata ultima oara si periculos de aproape de cursul Bistritei . Intr-o deductie logica presupunem ca daca la cativa metri de acest cartier si la o altitudine putin mai mare casele aveau un metru de apa in interior noul cartier ar beneficia de o inaltime a apei de aproximativ doi metri .

Satocrac Vasile

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. Ionel spune

  O alta investitie marca Pinalti…

 2. cetatean_revoltat_apolitic spune

  Aceasta „INVESTITIE” a contat foarte mult pentru actula Grupare Interlopa Politica – actuala care se cred „STAPANII” acestui judet….

  Vasile Pruteanu s-a imbolnavit dupa ce a beneficiat de banii de la inundatiile din judet….
  A mai verificat cineva acele investiti ?? NUUUUU…asa se va intampla si cu aceasta investitie…

  „ACTELE” spun : in anul 2007 cand sa aprobat acest proiect o vila cu 4 garsonere avea o valoare de 17,5 mii de euro iar la final costul unei vile este de 200.000 euro.

  Numerele de pe usa acelor garsonere sunt din hartie- NU au mai avut un leu pentru un nr cat costa in DEDEMAN.

  Au furat cat sa putut de pe urma acestei investiti.

  In cazul unor calamitati acest cartier va fi sters de pe harta PERLEI MAFIEI INTERLOPE.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate