Un francez trage un semnal de alarmă împotriva rromilor infractori

6

rromi frantaPatru tineri de etnie romă, care vorbesc româneşte, au lovit un cetăţean într-o staţie de metrou din Paris. Victima este cea care a realizat filmarea.

Imaginile video au fost ulterior preluate în presa franceză și prezintă momentul în care francezul este agresat de cei patru tineri de etnie rromă.

Agresivitatea a fost generată de faptul că rromii au fost deranjați că sunt filmați. Printre lovituri, tinerii de etnie rromă strecoară şi câteva înjurături în limba română.

Haideți, toți pe el să-l ardem!”, strigau rromii.

În ciuda faptului că stația de metrou era înțesată de mai multe persoane, nimeni nu a luat atitudine împotriva scenei care se desfășura sub ochii lor.
La un moment dat, în filmuleţ se vede cum tinerii agresori părăsesc în fugă staţia de metrou, iar victima strigă: „Aceștia sunt rromi, sunt hoți, în fiecare dimineață sunt aici! Voi nu faceți nimic, voi nu faceți nimic! În fiecare dimineață sunt aici ca să vă fure! Sunteți niște oi, toată lumea o să vadă că francezii sunt niște oi! Cum se lasă furați! Francezii sunt niște oi! M-au agresat, și nimeni nu s-a băgat!”.

În Franța, la această oră se află mai mulți infractori nemțeni.

6 Comentarii
 1. Eusebiu spune

  Pana dau de un arab cu kalasul la purtator si o sa le jelim fundurile ca fiind niste eroi. Char sunt din Piatra Neamt? Sau din judet(Targu Neamt, Bicaz, Roznov) ? Am fost la Paris acum doi ani si eram cu niste rude si din intamplare cu un prieten da familie campion k1, iar in statia de metrou La Defanse, s-au luat de mine si inca cineva, noi fiind indepartati de grupul nostru unde eram pe putin zece la numar, iar concetateniii nostri de la noi si-au luat-o bine de tot, iar amuzant sau nu.. la biserica sacre coeur unde e asezata pe o colina, iar mai jos in „vale” pe la tarabele indienilor/arabilor cantau la buzunare fix aceiasi indivizi :))) deci nici cu batatie nu se rezolva

 2. mickey999 spune

  Cine e domnii?
  Domnii e din provincie sau domnii e …Les enfants de la Kra-Kra-Tau ????

  🙂 🙂 🙂

 3. adrian spune

  cand v-am scris despre un tigan care sta in Franta linistit si isi traieste viata si el are 4 ani cu executare,era pe lista de urmariti general!Politia e varza!

  1. Razvan spune

   le-am scris si eu…si ziarului si Pilitiei Romane…si tipul posteaza pe facebook la jumatate de ora + filmulete unde se afla.

 4. nae spune

  In sfarsit s-au trezit ca spuneau sa-i integram noi poftim sa se spele pe cap cu problema .

  1. mickey999 spune

   Sau … sa ia problema’n dinti.

   🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate