Un fost profesor de matematică din Neamț are acum o carieră de succes în industria berii

1

Un fost profesor de matematică la un liceu din Roman, județul Neamț, are acum o carieră de succes în industria berii. Iulius Chiriac este absolvent al Facultății de Matematică din cadrul Universității “Al. I Cuza” din Iași, are studii post-universitare în informatică și a urmat programul Executive MBA al Sheffield University.

Potrivit unui interviu acordat economica.net, Iulius Chiriac face acum parte din echipa de leadership a Bergebier SA, a Molson Coors Beverage Company și conduce operațiunile fabricii Bergenbier de la Ploiești. În urmă cu 20 de ani a început activitatea în industria FMCG (Fast Mover Consumer Goods – Bunuri de Larg Consum). A urcat prin muncă și perseverență pe treptele ierarhice din domeniul comercial și din 2021 a devenit responsabil de operațiunile fabricii de bere din Ploiești, mai arată sursa citată.

Iulius Chiriac a declarat pentru economica.net faptul că noțiunile de matematică l-au ajutat în industria berii despre care spune că „reprezintă combinația perfectă dintre știința exactă și artă”.

Întregul interviu poate fi citit aici – click.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Gigi kent spune

    Pacat ca berea este de slaba calitate…dar buna pentru suporterii fotbalisti…si apoi Romania nu este o piata de valori manageriale…am vazut adevaratii maestri berari si sunt din Romania…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate