Trebuie CORECTATE situațiile în care o persoană din Piatra-Neamț deține mai multe mașini

2

Am crezut că am călătorit în timp pe vremea CC al PCR când administratorul public al municipiului Piatra-Neamț a spus că sunt situații în care unii au mai multe mașini și le parchează în fața blocului și aceste situații trebuie CORECTATE.

Frumoasă ideea aceasta cu toată lumea egală în drepturi de parcare, dar miroase a PCR. Cu siguranță un om din Piatra-Neamț care are 3 mașini (una cu care merge el, una cu care merge soția și una pentru copil) plătește locurile de parcare, nu fură locurile de parcare.

Este cel puțin ciudat să auzi o primărie de dreapta spunând că trebuie CORECTATĂ situația în care un om are mai multe locuri de parcare și parchează mai multe mașini ce îi aparțin.

Desigur că discursul domnului city manager nu are niciun fundament real, ci din contra. Odată trecute la primărie locurile de parcare, primăria este obligată să le scoată la licitație, fiind bucăți de domeniu public. În această situație nu mai CORECTEAZĂ băieții de la primărie nimic. Corectura o fac cei cu bani, licitând mai mult decât cei amărâți care vor rămâne fără locuri de parcare.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. mihai vranceanu spune

    Sa fim seriosi,cei cu pile si bani vor avea in continuare loc de parcare,cate 3,iar amaratii cu Logan nu vor avea unde sa parcheze. Inevitabil,vor aparea conflicte grave. Cine isi va asuma asta? Poate ca ideea ar fi ok,pe undeva,dar modul abject si complet lipsit de profesionalism in care este pusa in aplicare va duce la probleme grave in comunitate. Si automat,orice candidat care va veni cu o idee populista de refacere a status-quo-ului anterior ,la urmatoarele alegeri va castiga detasat. Asta daca mai apuca dom primar finalul mandatului.Mie unuia deja imi pare rau ca l-am votat. Interesul lui vad ca este altul,in nici un caz linistea si bunastarea urbei.

  2. Yoo spune

    Foarte bine spus, șpaga va reprezenta un loc de parcare…”care dă mai mult”…frigidere pline celor care l_au votat pe domn’ primar…vă mândriți cu el, nu???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate