Un copac a căzut peste o persoană la o exploatare forestieră din Tazlău

5

Joi, 17 august,  pompierii nemțeni au fost alertați de producerea unui posibil accident de muncă la o exploatare forestieră din Tazlău. Un copac a căzut peste un bărbat, fiind imposibilă extragerea lui fără sprijin specializat.

În jurul orei 15:30 bărbatul a fost degajat, preluat de ambulanța TIM și stabilizat. Se pare că prezintă traumatisme în zona bazinului și picioarelor, fiind transportat către UPU Piatra-Neamț.

Comunicat ISU Neamț:

Joi, 17.08.2017, la ora 11:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre faptul că o persoană a fost surprinsă de un arbore într-o exploatare forestieră pe raza localității Tazlău. Pentru degajarea persoanei s-au deplasat: 10 pompieri militari cu 1 autospecială FRAP, 1 autospecială de descarcerare, 1 autospecială TIM și 1 autoturism de serviciu din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț și 2 voluntari din cadrul SVSU Tazlău.

La locul evenimentul s-a intervenit pentru acordarea primului ajutor numitului A.L. de 39 de ani și transportul acestuia la autospeciala TIM.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Daiana Andreea spune

  Cine stie cum se numea persoana care a fost ranita si la cine lucra?

 2. Mihai Atomei spune

  La cata padure sa defrisat e si normal

 3. Adrian Faraon spune

  se mai intoarce roata ..

 4. Florin Dimitrie Spatariu spune

  Mai tăiați copaci sper sa mai cada

 5. Liviu Ivanciu spune

  Exploatarea se făcea legal?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate