Un bătrân a fost jefuit de un presupus angajat E.ON

1

În ziua de 19.01.2016 în jurul orei 12.35, un bărbat de 81 ani, din Piatra-Neamţ, a sesizat Poatentieliţia Municipiului Piatra Neamț despre faptul că o persoană necunoscută, sub pretextul că este angajatul unei societăţi de distribuţie gaz metan, a pătruns în locuinţă şi, profitând de neatenţia sa, i-a sustras 1300 lei de pe o masa din încăpere.
Polițiștii desfășoară cercetări pentru identificarea autorului și în vederea tragerii acestuia la răspundere penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Pe această cale vă informăm că orice serviciu public, gen:  verificarea instalației de gaz, electricitate, dezinsecție, se face cunoscut prin intermediul asociație de proprietari, fiind afișat în locurile special amenajate ale blocului.
Vă rugăm să manifestați prudență când o persoană necunoscută se prezintă la ușa dumneavoastră sub diferite pretexte. Nu permiteți persoanelor să intre în locuință, folosiți lanțul de siguranță și verificați sau informați-vă asupra motivului invocat de aceste persoane, de cele mai multe ori în spatele acestuia se ascund intenții infracționale!
Dacă ați fost victima unei astfel de infracțiuni, nu lăsați să treacă timp de la comiterea faptei și sesizați-ne prin apelul unic de urgență 112!

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. GABI spune

    TATI ca este E ON , TELEKOM , UPC , POLITIE , Postas chiar , se CERE si se PREZINTA o legitimatie de SERVICIU ! ALTFEL nici nu i bagati in seama , postas ptr ca se mai schimba uneori intr e ei ori ptr ca sunt si de la privati ,, total post ,, pe unu dintrastia l am rafuit ma facut sa mi pierd timpu prin Precista pe la sediul lor ,ptr factura culmea de la E on .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate