Incendii produse în municipiul Piatra-Neamț

0

Marţi, 19.01.2016, la ora 21:32, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu pe un teren viran din municipiul Piatra-Neamţ, strada Nicu Albu. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de incendiu_lucru cu apă şi spumă, constatând că ardeau două cauciucuri de autoturism, un pat şi deşeuri textile. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, a cărui cauză probabilă de producere este focul deschis în spaţii deschise.

Marţi, 19.01.2016, la ora 23:55, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu pe un teren viran din municipiul Piatra Neamţ, strada Ape Minerale. La locul indicat s-au deplasat opt subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, constatând că ardeau frunze şi deşeuri de carton. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, a cărui cauză probabilă de producere este focul deschis în spaţii deschise.

Miercuri, 20.01.2016, la ora 00:29, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din municipiul Piatra Neamţ, strada Humăriei. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, constatând că incendiul cuprindea un perete al casei, construit din lemn şi lut. Pompierii au stins după aproape o oră incendiul, în urma căruia au ars elementele din lemn ale peretelui, pe o suprafaţă de aproximativ 2 mp. Cauza probabilă a incendiului: coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

 sursa: ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate