Un batran a fost jefuit de doua tinere, ziua in amiaza mare

1

În ziua de 8 iunie 2012, în jurul orei 15.15, Politia municipiului Piatra Neamt a fost sesizată, prin 112, de A. Vasile, de 63 de ani, din Piatra Neamt, despre faptul că în timp ce se deplasa spre domiciliu, pe str. Ana Ipătescu, din municipiu, a fost acostat de două tinere necunoscute, care prin violență, i-au sustras din buzunarul cămășii, suma de 3.000 lei.


Politistii s-au deplasat la fata locului si au demarat investigatiile, stabilind că în jurul orei 15.10, victima a retras, de la un bancomat suma de 4.000 de lei si a efectuat o plată în valoare de 1000 de lei, după care s-a deplasat spre domiciliu. Ajuns pe str. Ana Ipătescu a fost oprit de două tinere necunoscute,care prin violență i-au sustras din buzunar suma de 3.000 lei, după care au fugit printre blocuri. Partea vătămată a încercat să alerge după acestea, dar s-a împiedicat și a căzut, lovindu-se la cap și mâna dreaptă.

În urma cercetărilor efectuate, persoanele suspectate de comiterea faptei au fost identificate ca fiind: T. M., de 17 ani, din comuna Gârcina, judetul Neamt si B. Ana, de 18 ani, din Piatra Neamt. A fost recuperată suma de 800 de lei. Suspectele au fost retinute pe bază de ordonantă de retinere, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infractiunii de tâlhărie. Tinerele au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt cu propunere de arestare preventivă, dispunându-se fată de acestea măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 zile.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. nationalistu` spune

    Daca tot nu le-au arestat trebuia sa le dea si un premiu ca nu l-au omorat pe om.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate