Un bărbat a murit după ce a fost strivit de cabina unui TIR

6

În cursul zilei de sâmbătă, 22 octombrie, în jurul prânzului, un bărbat care efectua niște reparații la un TIR pe strada Apusului din Piatra-Neamț (zona Ocol) a fost strivit de cabina TIR-ului care a căzut peste el. Din păcate bărbatul și-a pierdut viața. Echipajele ISU au ajuns la fața locului, dar nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita. Vom reveni cu detalii când se va definitiva cercetarea poliției privitoare la accidentul de muncă.

tir1

Sursa foto: stiri-neamt.ro

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Laria spune

  😢

 2. Vukovik spune

  Tely ! Greseli copilaresti , chei ,scule decalibrate ,etc De Ce NU Zici TU DIRECT ,TOTI care sunteti intr o Situatie In care a fost Raposatul ! Cautati ma Pe Mine ! La PanAuto ? Dinamic 92 ? Auto Check center varianta , ori prin alte locatii La Ieftineala ori mai Ieftin , ca si asa cei din bransa respectiva , platesc , RCA , Impozite , Rovignete Samd .Cred ca Sunt singurii ,ori o parte din Ei care Nu au exploatat Nisa cu trecerea pe BG .

 3. Arabela Si Adi Birsan spune

  doamne fereste ce moarte a avut omul

 4. Elena Ciausu spune

  Doamne ferește de necazuri.

 5. VUKovic spune

  Ceva NU e Clar ! Dumnezeu sa l odihneasca ! se vede ca e in fata capului Tractor , masinii , la Cap e suspendata roata Stg Fata , se vede o cheie tubulara si un decalmetru , ptr gresare , cel mai Probabil sa deplasat , a alunecat cricul , POPI , capra ce a pus El subt CAP , Roata , Se observa ca afara e ud pe jos , DACA era sa l Striveasca Cabina trebuia sa fie subt Ea , la motor si cabina rabatata in fata , cu masca pe unde sunt picioarele Defunctului , Ori se vede ca numai capacul de la spatiul ptr scule ori alte obiecte de la cabina e ridicat ! Pacat ! OMUL pesemne era impatimit ,, fixist ,, in intretinerea masinii , pe o asemenea vreme sa stai sa faci mecanica , gresari ,sch de placute frana ori orice altceva , dovedea ca i pasa de masina , Ori era Platit Bine daca era Angajat si Nu proprietaru camionului !

  1. Tely spune

   Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Din imagine as spune ca incerca o suspendare prin partea din fata,probabil avea pana.Din pacate aceleas greseli copilaresti..scule neadecvate,necalibrate,improvizatii,neinsusirea regulilor elementare de protectie in astfel de situatii….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate