Un bărbat din Piatra-Neamț, sancţionat contravențional de Poliția Locală pentru comportament violent

7

În data de 28.01.2017,  în jurul orelor 9.00, o patrula din cadrul Biroului de Ordine Publică din structura Poliţiei Locale Piatra-Neamţ, în timp ce se afla în efectuarea serviciului pe str. Izvoare,  în1-C. F. zona Centrului social “ Pietricica” din cartierul Speranta, a depistat pe numitul C. F., în vârsta de 41 de ani,din Piatra-Neamț,su b influenţa băuturilor alcoolice, a provocat scandal printr-un comportament  violent,  rupându-şi hainele de pe el.
Pentru menținerea ordinii și liniștii publice a fost necesară imobilizarea, efectuarea controlului corporal  şi încătuşarea  respectivei persoane, aceasta fiind condusă  la sediul Politiei Locale pentru stabilirea identităţii şi aplicarea sancţiunii contravenționale în valoare de 1000 de lei, conform Legii 61/1991 (actualizată) privind sanctionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniștii publice .

Compartimentul Secretariat și Relații Publice

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
 1. Celentano spune

  Comentarii rautacioase.Domnul din imagine e cetatean european si are drepturi!!!

 2. Plugarel Ion spune

  Are geaca cu burta. Asa-i modelu :))

 3. Elena spune

  Este o picàturà intr-un ocean.de 5 ani terenul de fotbal privat de làngà noi(suntem gard in gard) este inchiriat fàrà autorizatie de functionare iar proprietarii au primit amendute de 200 Ron.iar noi ducem o viatà de infern cà deh…..proprietarul este un politician .politia (tot respectul pentru uniformà) sà se màndreascà cu altceva si nu cu amendarea unui amàràt!!!

 4. mickey999 spune

  Imi place articolul…spune absolut tot ce trebuia spus!

  „Un BARBAT”….si ” in jurul orelor 9:00″ ( dimineata , evident!!!) ..

  41 de primaveri… beat mortales la 9:00 ….

  Nu vreau sa fiu rau , si mie mi-e sete la 9:00 dar in cazul lui …”seceta (chiar) a ucis orice boare de vint”

  🙂 🙂 🙂

 5. mickey999 spune

  Uuuuu….Violent and funky …”secsi” …BANG! 1000 de lei care se vor transforma in …zile de munca in folosul comunitatii , oare??
  Vom vedea!

  🙂 🙂

 6. Smau Maria spune

  Ooooo ..ce veste minunata ….Poliția locală amendează pentru deranjarea publica la Speranta……Nou pentru comunitatea care traieste acolo….

  1. Smau Maria spune

   Ce ati vrea sa mai stiti ??,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate