Un bărbat din Iași, reținut de polițiștii nemțeni după ce a sustras mai multe bunuri dintr-un supermarket

0

furt, retinut

În ziua de 01.03.2017, dispeceratul Poliției municipiului Piatra-Neamț a fost sesizat despre faptul că un agent de pază dintr-un supermarket a reţinut un bărbat, care a sustras produse electronice.

La faţa locului a fost dirijată o patrula de siguranţă publică, care a preluat persoana, un tânăr de 26 de ani, din Iași, pentru continuarea verificărilor. Acesta a fost oprit de către agenţii de pază la ieşirea din magazin având în căruţul de cumpărături 4 televizoare pe care nu le achitase, în valoare de 2400 lei.

Tânărul a mai fost prins în flagrant, în data de 20.02.2017, când a sustras mai multe produse electronice și de uz casnic din același supermarket, în valoare de 7.500 de lei.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore. Astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea luării unei măsuri preventive pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate