Un bărbat din Dumbrava Roșie va sta 4 ani la închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier. Alte mandate de executare puse în aplicare

0
Imagine cu caracter ilustrativ

La data de 24 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat, de 51 de ani, din localitatea Dumbrava Roșie.

Acesta era condamnat de Judecătoria Buhuși la o pedeapsă privativă de libertate de patru ani de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Cel în cauză a fost condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români  au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat, de 54 de ani, din Bahna.

Acesta era condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an de închisoare pentru săvârșirea de infracțiunii de  refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Cel în cauză a fost condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La data de 24 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman  au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui tânăr, de 24 de ani, din Roman.

Acesta era condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an de închisoare, pentru săvârșirea de infracțiunii de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cel în cauză a fost condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate