Un bărbat din Bicaz, încarcerat pentru agresiuni sexuale asupra a patru minore

0

Un bărbat de 53 de ani, din Bicaz şi un tânăr de 24 de ani, din Crăcăoani au fost conduşi şi încarceraţi la Penitenciarul Bacău.

La data de 3 decembrie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bicaz au depistat un bărbat de 53 de ani, din Bicaz, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul era condamnat de Judecătoria Bicaz la o pedeapsă privativă de libertate de doi ani de închisoare, pentru comiterea a patru infracţiuni de agresiuni sexuală.

În fapt, în cursul lunii aprilie 2015, acesta a exercitat acte de agresiune sexuală asupra unor patru minore, pe care le-a atins în diferite zone al corpului, fără a avea consimţământul acestora.

Tot luni, 3 decembrie 2018, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Crăcăoani au depistat un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Crăcăoani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Tîrgu-Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate de un an de închisoare pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

În fapt, la data de 08.04.2015, tânărul a agresat fizic un lucrător silvic din cadrul Ocolului Silvic Vărătec, cauzându-i leziuni ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Cei doi au fost conduşi şi încarceraţi de poliţişti la Penitenciarul Bacău.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate