Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
  • :
  • :

Un bărbat beat, lăsat fără telefon de trei minori

Poliţiştii romaşcani au identificat şi reţinut trei minori bănuiţi de comiterea unei tâlhării la data de 30 decembrie 2018. Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a I.P.J. Neamţ.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat şi reţinut pe raza municipiului Roman doi minori de 15 şi 14 ani, din Roman şi un altul de 15 ani, din Iaşi, bănuiţi de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate. La data de 30.12.2018, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată de către un bărbat de 41 de ani, din Roman, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din buzunar telefonul mobil. Din cercetări a rezultat faptul că la data respectivă, în jurul orei 02:30, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe Aleea Revoluţiei, cei trei ar fi profitat de faptul că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, sustrăgându-i un telefon mobil.

Poliţiştii au luat faţă de aceștia măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind încarceraţi în arestul IPJ Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului Roman, cu propunere de arestare preventivă.  

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *