[FOTO//VIDEO] Cum arată drumurile naționale din Neamț

0

În cursul acestei zile, DRDP Iași efectuează acțiuni de deszăpezire pe DN 15, în localitățile Dumbrava Roșie și Vaduri, județul Neamț. Precizăm că partea carosabilă prezintă zăpadă tratată, până la 1-2 cm.

Tot astăzi, DRDP Iași are o acțiune în baterie a autoutilajelor de deszăpezire pe DN 2 (localitatea Secuienii Noi, județ Neamț).

Încă de azi noapte, la nivel național, a fost emisă o informare meteo ce vizează fenomene meteorologice periculoase, ninsori, intensificări temporare ale vântului, polei.

Pentru siguranţa cetăţenilor, recomandăm evitarea pornirii la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar dacă deplasarea este absolut necesară, să se informeze în prealabil dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate. 
Înainte de plecare, să se asigure că sistemul de încălzire funcţionează eficient, rezervorul de combustibil este plin, iar autovehiculele sunt echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.).

FOTO//VIDEO: DRDP IAȘI

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate