Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 21 august 2019
  • :
  • :

[FOTO//VIDEO] Cum arată drumurile naționale din Neamț

În cursul acestei zile, DRDP Iași efectuează acțiuni de deszăpezire pe DN 15, în localitățile Dumbrava Roșie și Vaduri, județul Neamț. Precizăm că partea carosabilă prezintă zăpadă tratată, până la 1-2 cm.

Tot astăzi, DRDP Iași are o acțiune în baterie a autoutilajelor de deszăpezire pe DN 2 (localitatea Secuienii Noi, județ Neamț).

Încă de azi noapte, la nivel național, a fost emisă o informare meteo ce vizează fenomene meteorologice periculoase, ninsori, intensificări temporare ale vântului, polei.

Pentru siguranţa cetăţenilor, recomandăm evitarea pornirii la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar dacă deplasarea este absolut necesară, să se informeze în prealabil dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate. 
Înainte de plecare, să se asigure că sistemul de încălzire funcţionează eficient, rezervorul de combustibil este plin, iar autovehiculele sunt echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.).

FOTO//VIDEO: DRDP IAȘI
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *