Citește și
2 Comentarii
  1. Vasile spune

    Domnule Popa si dvs faceti ca si altii care la articolul la care face referire dl Iosub nu au gasit altceva mai bun decat sa politizeze.
    Cred ca Pinalti la care faceti dvs referire a fost la randul lui la curatenie. Dvs ce ati facut in acea sambata? ati avut altceva de facut si v-ati incarcat bateriile ca sa fiti gata ca din orice subiect sa mutati discutia unde va convine.
    Felicitari acelor tineri si sa stiti ca pentru a face ceva in viata nu au nevoie nici de „tata” si nici nu-i ajuta felul in care alti oameni mari (acum dvs) incearca sa manipuleze un subiect. O treime dintre ei sunt de la Liceul Rares ba unii din cei pe care ii vedeti in poza fac parte chiar din Consiliul Local al Tinerilor si, cu siguranta, sunt cei care vor conduce maine orasul, judetul, tara…

  2. popa gheorghe adrian spune

    FELICITARI!!! Acesti tineri au suflet si le pasa de tara asta…ar trebui propulsati si ajutati…dar daca „tata” nu e primar ce sa facem…nu putem fi toti o Georgiana a imobiliarelor si un Gabriel al energiei electrice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate