Un ales local din Neamț a spus ”Sugi p**a”. Așa, și?

1

Un consilier liberal de la o comună din Neamț a răspuns cu ”sugi p**a” pe internet unui alt individ care terminase tot ce avea de făcut acasă și căuta scandal. Din acest motiv, doi foști politicieni care și-au ratat cariera politică și au întrat în presă tot insistă să fie dat respectivul consilier afară din PNL. Din punctul nostru de vedere să îl dea afară, că nu e mare pierdere. Acum despre altceva este vorba.

De câțiva ani de zile ”m**a” a devenit brand de țară și dragostea orală e invocată în plină stradă la manifestații, pe internet, pe plăcuțe de înmatriculare, am văzut chiar și o salată beouf ornată cu ”m**e PSD”. Faptul că un ales local spune ”sugi p**a” nu mai e nimic ieșit din comun. E o expresie pe care o auzi de zece ori în 3 minute de stat într-o pauză pe culoarul unei școli generale. Dragostea în gură este un lucru care a ajuns să ne caracterizeze ca popor, iar cei care nu au luat atitudine până acum față de grobianizarea României ar trebui să ……. tacă.

Desigur că este un lucru foarte rău că aleșii locali vorbesc atât de grosolan, dar din păcate adevărul este că foarte mulți politicieni folosesc astfel de expresii, chiar și doamnele din politică își bagă ”p**a” în discuții private. E vorba de un fenomen național, nu de un consilier PNL. E vorba de un fenomen la care iau parte copii de la cele mai fragede vârste până la oameni foarte în vârstă. Un fenomen care nu se va rezolva decât prin creșterea gradului de educație al populației, adică nu mai prindem în timpul vieții noastre comunicare bazată pe bun simț.

Iosub Robert

1 Comentariu
  1. Gradinaru Neculai spune

    Nu mă miră cu nimic ! Aceasta este cultura politică din ziua de azi ! Oare ce spun cei care le-au dat votul ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate