ULTIMUL MESAJ AL UNUI TÂNĂR DE 17 ANI, ÎNAINTE SĂ SE SINUCIDĂ

5

Astăzi, familia și prietenii îl conduc pe ultimul drum pe Coco. La doar 17 ani, tânărul a luat o decizie fără cale de întoarcere: a ales să-și pună capăt zilelor.15036709_331889223849612_3474151812929236030_n

Era din Oglinzi, comuna Răucești- Neamț și învăța la liceul din localitate. Locuia cu sora lui mai mică și cu tatăl, mama fiind plecată la muncă în Italia, din câte spun sursele noastre. Cunoscuții și profesorii îl descriu ca fiind un băiat cu bun simț și săritor în caz de nevoie. Se așteptau  la oricine să recurgă la acest gest iremediabil, numai la el nu. Adolescentul era îndrăgostit și tocmai iubitei sale i-a scris ultimele rânduri:

Scriu acest sms…. iartă-mă! Te iubesc enorm, să nu uiți asta! Eu îmi voi pune capăt zilelor, m-am săturat de tata. Nu am de ce să mai trăiesc. Nu uita: te iubesc mult. Anunță-i că mă vor găsi în pod spânzurat. Te iubesc!

Degeaba fata a încercat să îl calmeze („Tati, ce faci?! Stai!!! Nu mă lăsa! Ce e cu tine, ce s-a întâmplat?!”)… Coco nu i-a mai răspuns. În dimineața zilei de 12 noiembrie, după ce l-a căutat peste tot, în jurul orei 3.00 familia băiatului l-a găsit spânzurat în podul casei, așa cum tânărul a scris în mesaj, cel mai probabil cu câteva minute înainte de a-și lua viața. Au încercat în zadar să îl ajute, nici echipajul medical de pe Ambulanță nu a mai avut cum să îl resusciteze. Coco murise.

Polițiștii au făcut cercetări pentru a fi siguri că nu este vorba despre omor, ci suicid. În afară de mesajul trimis iubitei sale, tânărul nu a lăsat un alt bilet de adio, pentru familie.

Cazul lui Coco trebuie privit ca un exemplu de neurmat. Adolescenți, dacă aveți probleme în familie, în dragoste sau la școală… nu uitați că timpul le rezolvă pe toate. Căutați soluții, cu siguranță în jurul vostru sunt „n” persoane care v-ar sari în ajutor, trebuie doar să le vedeți.

Nu luați decizia extremă de a renunța la viață. Nu lăsați în urma voastră durere și întrebări fără răspuns și logică. Luptați-vă și veți depăși orice dramă care, pe moment, pare insuportabilă. Să nu renunți niciodată!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Andreea Trăsnea

sursa: ziartarguneamt.ro

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. VUKovic spune

  SA L IERTE DUMNEZEU !! M Am Saturat de TATA !?? DA e adevarat acum ,ca un Tata Nu Poate Inlocui in Multe privinte o Mama : Gatit ,Nu toti sunt CHEF Dumitrescu , Bontea , Spalat , Unii nici la Masina Nu au Habar cum se pun si ce program trebuie in functie de hainele de spalat , De Calcat nici nu se pune Problema ! se Intind , Calca Pe Trup de la Sine , CE POATE face in Schimb un TATIC , PADRE ,te Poate Consilia , daca e in stare ,cu niste Sfaturi despre viata Intima , , , Kama Sutra ,, Ori sunt sanse 100% Sa ti devina RIVAL in Dragoste , CAZ in care Trebuie Cautata Dna IRINA Petrea ,, SUPER NANY ,, ptr o Mediere in Familie , cautat un Compromis ,cale de mijloc .

 2. DAC spune

  E usor de zis, dar timpul nu vindeca tot ! El lasa urme adanci pe sufletele oamenilor si chiar el poate ucide oamenii care nu mai rezista vietii. Si faza ca sunt „n” persoane care ar sarii in ajutor este falsa, bine exista exceptii, dar sunt cazuri dese cand oamenilor nu le pasa!

 3. Valentin Miron spune

  Păcat ¡

 4. Nadia Costache spune

  e foarte trist !ne mor copiii !mor in tacere si resemnare!

 5. Roxaba spune

  Dumnezeu sa l odihneasca!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate