Ultimul flacon

3

Ultimul flacon de ser antiviperin existent în Spitalul Judeţean a  fost folosit la Unitatea Primire Urgenţe, în weekend, când i-a fost  administrat unui tânăr muşcat de viperă. ultimul flaconConducerea Spitalului  Judeţean de Urgenţă, informată că serul cu pricina lipseşte cu  desăvârşire, a făcut comandă pentru aprovizionare. Dr. Sorin Ciobanu,  directorul medical al celei mai mari unităţi sanitare din judeţ, a dat  asigurări că spitalul va fi aprovizionat în următoarele două zile cu  10 fiole de antiviperin.

Problema majora este ca acest tip de vaccinuri ca si antirabicul nu se gasesc in farmacii si nu pot fi procurate nici contra cost de persoanele aflate in dificultate.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. agreg spune

    Nu mai vorbi prostii , todeauna am platit la orice spital din Romania ca altfel nu se deschide nici o usa , mori ca un caine daca nu dai mita.

  2. vasy spune

    Nu este adevarat . Eu lucrez in acest spital si va asigur ca tot personalul isi da toata silinta in limita dotarilor pe care le avem .

  3. Andrei spune

    Oricum mori cu zile daca ajungi la spital in Piatra Neamt .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate