Ultimul drum pentru Floris și bunica lui și un ultim dar oferit „îngerilor”…

1

Floris Petrache, de doar 16 ani, elev la Liceul „Victor Brauner” din Piatra-Neamț, va fi condus pe ultimul drum alături de bunica lui, sâmbătă, 30 martie, de colegi, profesori, prieteni, cunoștințe, rude, voluntari ai Asociației „Născută Înger” din Piatra-Neamț.

Ambii au avut parte de un sfârșit tragic, înainte de vreme, viața fiindu-le curmată brutal, șocând și întristând întreaga comunitate și întreaga țară. (click aici și aici)

Floris este voluntar al Asociației „Născută Înger” și dincolo de moarte. A cântat în timpul vieții pentru a sprijini persoanele defavorizate și copiii bolnavi, și acum, din Ceruri, îi ajută în continuare. Donațiile strânse pentru înmormântarea lui Floris din partea profesorilor au fost oferite de familie Asociației Născută Înger, unde tânărul activa ca voluntar în timpul vieții. „Îngerul Floris care a plecat la cer ne-a trimis un ultim dar! Vom lua lăptic pentru bebeluși! Să ai zbor lin alături de îngeri!” – a declarat Carmen Suciu de la Asociația „Născută Înger”.

Înhumarea va avea loc sâmbătă, 30 martie, la Cimitirul Pietricica în cartierul Dărmănești.

Drum lin și condoleanțe…

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. nomatter spune

    Dumnezeu sa l odihneasca!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate