Cetățean urmărit internațional depistat de polițiști la Piatra-Neamț

0

Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat ieri un cetățean olandez de 41 de ani urmărit de autoritățile judiciare din Belgia.

La data de 28 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat pe raza municipiului Piatra Neamț un cetățean olandez de 41 de ani care era urmărit internațional. Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare.

Ancheta autorităților belgiene a evidențiat faptul că în perioada 2015 -2016, în timp ce era manager al unei societăți comerciale din Belgia, acesta ar fi comis șase infracţiuni privind falsificarea documentelor cu utilizare, delapidarea de active, declaraţii întârziate și refuz de cooperare cu administratorul firmei, fapte prevăzute de Codul Penal belgian.

Bărbatul a fost prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Astăzi acesta urmează să fie prezentat Curţii de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Sursa: IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate