Ultima zi a Tuning Fest Piatra-Neamț 2016

3

Timp de o săptămână, în perioada 1-7 august 2016, municipiul Piatra-Neamț a fost capitala mașinilor tunate.

Duminică, 7 august, este ultima zi a Tuning Fest Piatra-Neamț, un festival aflat deja la a 5-a ediție. Retrospectiva celor 7 zile ar fi multe mașini modificate expuse la Ștrand, distracție, fete, concursuri și premii, o mostră de live tuning a unei mașini și, ca bonus, mai jos aveți o demonstrație de Air Ride: Dacia vs. BMW.

Felicităm organizatorii și sperăm ca acest festival devenit deja tradiție să se desfășoare cu succes și în anii următori.


sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Jon spune

  N-am inteles unde a fost live tuning-ul atat timp cat nu toate operatiunile s-au desfasurat langa public…. ca sa demontezi o masina nu inseamna tuning… . Ori sa zici ca aerografiezi o masina cu vopsea la spray, iar nu inseamna ca a fost demonstrstie de aerografiere atata vreme cat nu s-a folosit scula de baza, adica aerograful. De la mine un calificativ de trecere de 5 din 10….. nimic mai mult.

  1. Ele spune

   Imi pare rau dar nu este legal sa folosesti in mediu o cantitate prea mare de substante chimice. Sa dorit sa se faca si asta live dar nu s-a permis. Dar nu cred ca ati stat 24 din 24 sa vedeti ce a fost live si ce nu.

 2. MARCEL spune

  DAca ar fi pe baza de Voturi ! as Vota cu Loganul .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate