Acțiune SALVAMONT NEAMȚ pe Vârful Toaca – turistă cu fractură de picior

1

Încă o intervenție de anduranță a Salvamont Neamț pe masivul Ceahlău s-a încheiat. O turistă din Iași, bine echipată, a alunecat duminică, 7 august, la coborârea de pe Vf. Toaca și și-a fracturat piciorul. Echipa Salvamont din Baza de Intervenție Dochia s-a deplasat în zonă unde, după ce a acordat primul ajutor specializat, a efectuat transportul de la 1900 m până în zona inferioară a Jgheabului lui Vodă, de unde a fost preluată de echipa suport trimisă din Durău. De la cota 1350 în zona La Scaune accidentatul a fost transferat în autoutilitara de intervenție 4×4 și predat la SMURD în Stațiunea Durău.
Bilanțul ultimelor 4 zile până la această oră este de 11 cazuri asistate (plăgi, escoriații, afecțiuni medicale ușoare, alte traumatisme care nu necesită transport de urgență), 4 persoane rătăcite, o criză cardiacă acută, trei traumatisme de membru inferior și unul de membru superior.

Sursa: Salvamont Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. MARCEL spune

    V am spus ,era imposibil sa nu se intample ceva , Asta e tot din cauza Efectului de Piramida ! Tot ce se intampla , iese rau ,cauza e acel Fenomen dupa care se uita , casca gura Toti si Nu se mai Uita pe Unde calca ,pun piciorul .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate