[ULTIMA ORĂ]: Zeci de zboruri anulate de către compania Blue Air

1

Compania Blue Air anulează 64 de zboruri către Italia și Cipru, zboruri care au fost programate în perioada 3-31 august 2020. Decizia vine ca urmare a restricțiilor impuse de aceste două țări.

Din cauza restrictiilor impuse de Guvernul Italiei si cel al Ciprului pentru pasagerii care vin din Romania, Blue Air este nevoita sa anuleze un numar semnificativ de zboruri intre Romania si Italia si intre Romania si Cipru.
Fiecare pasager afectat va primi detalii referitoare la optiunile de calatorie pe e-mailul furnizat in momentul rezervarii biletului. Optiunile sunt:
1) rebooking gratuit care se va putea face direct pe website
2) returnarea banilor in portofelul electronic individual Blue Wallet.

In cazul in care nu reusiti sa faceti rebooking gratuit pe site, va rugam sa scrieti un e-mail catre [email protected]. In cazul in care nu doriti rebooking gratuit, veti primi suma in portofelul Electronic Blue Wallet (detalii referitoare la accesul si folosirea sumelor in viitor gasiti la link-ul https://www.blueairweb.com/ro/ro/blue-air-wallet/)

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va asiguram ca facem eforturi pentru a relua zborurile de indata ce restrictiile vor fi ridicate de catre autoritati. Pana atunci, va dorim sanatate multa si sa fiti in siguranta! (Sursa: Facebook – Blue Air).

„Ca urmare a deciziei autorităţilor italiene şi cipriote de a introduce măsura autoizolării obligatorii de 14 zile şi a supravegherii medicale pentru toate persoanele care sosesc din România sau care s-au aflat în tranzit prin ţara noastră în ultimele două săptămâni, Blue Air este nevoită să anuleze un număr semnificativ de zboruri între România şi Italia şi între România şi Cipru. În acest moment, sunt afectate 64 de zboruri planificate în perioada 3 – 31 august 2020, urmând ca lista să fie actualizată permanent în funcţie de durata restricţiilor impuse de autorităţile italiene. Rutele afectate de aceste anulări sunt: Bucureşti Otopeni – Milano Malpensa, Florenţa, Napoli; Bacău – Bergamo, Torino, Roma Fiumicino; Iaşi – Torino; Bucureşti Otopeni – Larnaca”, precizează Blue Air într-un comunicat transmis marţi AGERPRES.

Surse: Agerpres, Facebook

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. ELENA CHILEA spune

    As vrea sa stiu cind primim un raspuns la cererile facute.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate