ULTIMA ORĂ: Tentativă de suicid în Precista

0

În această seară, echipajele de poliție și pompieri au fost alertate cu privire la o tentativă de suicid în cartierul Precista. Potrivit unor surse, se pare că o femeie a amenințat că se va arunca pe fereastră, în urma unui conflict.

Din informațiile pe care le deținem în acest moment, femeia se află în acest moment în siguranță. Misiunea s-a încheiat.

UPDATE:

„Astăzi polițiștii din municipiul Piatra Neamț au fost sesizați despre faptul că o persoană amenință că se aruncă de la geamul unui apartament aflat la etajul al patrulea. Polițiștii, împreună cu lucrătorii ISU, au intervenit de urgență la adresa respectivă și au constatat că o femeie de 60 de ani, din Piatra Neamț care ar fi amenințat cu acte de suicid, se afla în interiorul locuinței, fiind convinsă de membrii familiei să renunțe la intenția sa.

În urma intervenției starea de pericol a fost aplanata, femeia fiind transportată la spital în vederea evaluării stării de sănătate, fiind în afara oricărui pericol.”, a transmis IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate