(FOTO/NEAMȚ) Bătrân în stare critică. Surprins de viitură, resuscitat de salvatori

0

O informare de ultimă oră transmisă de ISU Neamț precizează că o persoană a fost surprinsă de viitură în localitatea Almaș din comuna Gârcina. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 78 de ani.

UPDATE:

Prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre faptul o persoană a fost luată de viitură în localitatea Almaș din comuna Gârcina.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o o autospecială complexă pentru intervenție cu o barcă și o autospecială pentru stingere.
Persoana a fost scoasă din pârâu și se aplică manevre de resuscitare. La locul solicitării s-a deplasat și o autospecială cu medic de la SAJ.

Revenim cu informații.

FOTO: ISU NEAMȚ

***

Potrivit ANM, este în vigoare pentru județul Neamț o AVERTIZARE METEOROLOGICĂCOD GALBEN, cu interval de valabilitate: 18 iunie, ora 10:00 – 19 iunie, ora 23:00. Fenomenele vizate sunt: ploi însemnate cantitativ, instabilitate atmosferică.

Aversele vor avea și caracter torențial, pe alocuri vor fi însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp. Vremea se va menține în general instabilă până la începutul săptămânii viitoare și avertizările nowcasting se pot modifica în orice moment.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate