ULTIMA ORĂ: Fum gros într-un salon ATI. Pacienți evacuați

1

Un fum gros a cuprins în această seară un salon al secției ATI de la Spitalul Sf. Pantelimon din București, a precizat digi24.ro. Incidentul are loc la doar două zile de la incendiul de la „Matei Balș”, unde bilanțul deceselor a ajuns la 7. O parte dintre pacienții evacuați de la Balș au ajuns și la Pantelimon.

Potrivit presei centrale, mai mulți pacienți au fost evacuați pe hol după ce instalația electrică a prezentat probleme (posibil de la un neon). Managerul spune că situația este sub control.

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20.15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului.”, se arată într-un comunicat.

Revenim cu informații.

CAPTURI VIDEO DIGI 24

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Doru spune

    Este fals descoperirea de la „un neon,, dacă se produce un tip de scurt pe cabluri de curent de la neon este adevărat care trebuie schimbat toată instalația de curent căci de nu, în viitor iar se produc scurt circuit. Oameni nu mai știu ce sa minte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate