ULTIMA ORĂ: Accident la ieșirea din oraș spre Bacău – 3 autoturisme implicate (IMAGINI de la locul evenimentului)

0

UPDATE ISU NEAMȚ / Căpitan Irina Popa:

La ora 13:11 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe Bulevardul General Nicolae Dăscălescu din municipiul Piatra Neamț în care au fost implicate trei autoturisme, iar unul dintre acestea a luat foc la compartimentul motor.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Până la sosirea forțelor de intervenție incendiul a fost lichidat cu un stingător de conducătorul autoturismului.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.
Nu au fost victime.

Un accident rutier s-a produs cu puțin timp în urmă la ieșirea din oraș spre Bacău, orientativ în zona Tranzicom. Potrivit primelor informații transmise de ISU Neamț au fost implicate trei autoturisme. Nu sunt victime anunțate.

Dinamica este în desfășurare, Poliția și Pompierii au ajuns la locul evenimentului rutier. Revenim cu noi date precum și cu un comunicat oficial – știre în curs de actualizare.

Imagini: cititor

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate