Ultima inventie Google poate conduce la o pierdere a “app-etitului”

0

Google a lansat un instrument online care se numeşte App Inventor şi se presupune că poate construi aplicaţii pentru smartphone-uri android. Pentru a utiliza App Inventor nu este nevoie să fii un web-developer. App Inventor nu necesită cunoştinţe de programare şi aceasta pentru că în locul codului designul este creat vizual şi sunt utilizate blocuri pentru a controla efectele aplicaţiei. Softul instrumentului este elegant şi ingenios şi este bazat pe o cercetare realizată la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) şi pe un dialect al unei scheme de limbaj de programare, limbajul original al inteligenţei artificiale.
Deoarece aplicaţiile iPhone sunt relativ simplu de conceput şi mult mai simplu de distribuit şi vândut, majoritatea au văzut în aceasta o metodă rapidă de a te îmbogăţi. Cu toate acestea, este indoielnic faptul că un astfel de instrument poate înlocui programatorii si web-designerii definitiv.
M.I.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate