Turism-Neamt.info – cel mai bun portal turistic al Judetului Neamt

0

Acest lucru se poate demonstra prin faptul ca ocupa prima pozitie pe Google la cautarea “turism neamt”, si nu numai. Continutul portalului este cel care face diferenta faţă de alte site-uri care promovează judeţul Neamţ din punct de vedere turistic. Un turist care va accesa acest portal va beneficia in urma informatiilor obţinute de o excursie lipsita de evenimente neplacute. Portalul ofera foarte multe recomandari de trasee turistice, sfaturi, galerii cu imagini de foarte buna calitate, informatii diverse cu privire la obiectivele turistice din Neamţ.

De asemenea, oferă acces la multiple site-uri partenere care intregesc infomatiile din portal. Echipa care administrează turism-neamt.info este deschisă colaborarilor cu autoritatile responsabile, cu alte firme de turism din Neamţ şi cu toţi cei care pot oferi informaţii despre judeţul Neamţ din proprie experienţă sau sugestii pentru îmbunătăţirea impactului pe care acest portal îl are în lumea turismului. De remarcat este calitatea portalului de a informa şi mai puţin de a umări un scop comerical, adresându-se tuturor celor interesaţi de a vizita judetul Neamţ.

Pentru mai multe informaţii puteţi accesa www.turism-neamt.info şi vă puteţi convinge de calitatea informaţiilor oferite.

www.turism-neamt.info

M.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate