Gene lungi pentru…faruri

1

Genele au fost din toate timpurile un accesoriu important in rândul persoanelor de sex feminin, apelând la naturaleţe, rimel, sau chiar gene false. Din acest motiv şi pornind şi de la ideea că în ziua de azi maşina este o prelungire a propriei persoane, femeile au pornind o nouă tendinţă de tuning al masinilor şi anume adăugarea unor gene farurilor. Fiţe sau nu, producătorii unor astfel de gene scot deja profit de pe urma noii tendinţe. Comenzile depăşesc numărul de 10.000, fiind vândute până acum peste 2000 de astfel de gene. Doar maşina trebuie să arate la fel de bine ca proprietara, nu?

M.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Lazar Andrei spune

    Da….sincer? o mare prostie, ca si imbracamintea si bijuteriile pt animale. Dar…fiecare cu pasarica lui.
    Si acum sa va spun si partea frumoasa a lucrurilor…eu sunt unul din nebunii care poarta asa ceva. Cum am ajuns sa-mi montez asa ceva pe masina?….prima oara am vazut gene pe faruri pe undeva prin China pe un Mini, i-am spus unui prieten care e stabilit acolo si lui i s-au parut interesante si s-a apucat de treaba. A facut pentru inceput 10.000 de bucati, din care vreo 5.000 au ajuns la mine.

    Asa am ajuns sa-mi montez gene pe faruri la un citrone. Nu va spun cum se vede….ca mi-e rusine sa merg cu masina prin oras, dar altfel cum sa-mi fac si eu reclama. Si asa sper sa le vand, ca doar de… stiti ca romanul a tunat dacia de cand a aparut. Abia astept sa vad gene montate pe o dacia 1300.
    Daca e cineva interesat 0723417656 Andrei. 10e/set, valabil pt Bucuresti, pt alte orase se adauga taxele de curierat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate