„Tun” ieri-noapte într-o sală de jocuri- prejudiciu considerabil

Foto cu caracter ilustrativ

Potrivit unor surse neoficiale, câțiva hoți care nu au fost încă identificați au furat aproximativ 20.000 lei dintr-o sală de jocuri din Târgu-Neamț.

Ieri (14 mai- n.r.), colegii din cadrul Poliției orașului Târgu- Neamț au fost sesizați  de către angajatul unei societăți comerciale având ca obiect de activitate sală de jocuri, din Târgu Neamț despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în noaptea de 13 spre 14 mai în incinta societății de unde au sustras o sumă de bani.

Imediat, polițiștii de investigații criminale s-au deplasat la fața locului pentru cercetări. Au constatat că persoane necunoscute ar fi forțat ușa de acces, au pătruns în interiorul sălii de jocuri, care este amplasată la parterul unui bloc  și au sustras  o sumă de bani, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării și tragerii la răspundere a făptașilor.

Sursa: ziartârguneamț

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate