Tronsonul DJ 157H Girov – Dănești, spre Dochia a intrat în reparații capitale

1

Un nou tronson de drum județean a intrat în reparații capitale și săptămâna aceasta lucrările care se execută vor fi finalizate. Este vorba despre DJ 157H Girov – Dănești, spre Dochia, pe care se toarnă covor asfaltic.

La începutul acestei săptămâni au avut loc lucrările premergătoare turnării asfaltului, efectuându-se pregătirea acostamentelor și plombarea zonelor cu probleme.

„Profităm de faptul că vremea este favorabilă realizării lucrărilor și sunt convins că în câteva zile, DJ 157H Girov – Dănești, spre Dochia, va fi în perfectă stare de funcționare. Continuăm programul de reabilitare a infrastructurii rutiere, urmărindu-ne scopul de a moderniza 90% din drumurile județene, așa cum le-am promis nemțenilor la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean. Eforturile mele în acest sens se văd deja în toate zonele județului, dar nu mă opresc aici pentru că mai sunt proiecte în derulare și altele care urmează a fi puse în practică până când obiectivul meu privind calitatea ireproșabilă a drumurilor județene va fi atins!”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ciubotaru spune

    Un Presedinte adevarat! A promis ca intra la asfaltare, a intrat. Respect Doamnei Director Drupo!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate