Troleibuzul SA – Reguli de igienă afișate în mijloacele de transport în comun

Transportatorul Consiliului Județean Neamț, societatea Trolebuzul SA, a înțeles importanța prevenției în situații cum este cea declanșată de coronavirus și a afișat în toate mijloacele de transport în comun pe care le deține reguli minime de igienă adresate călătorilor.

În nici o altă zonă publică din Piatra-Neamț nu am mai observat afișate anunțuri care să contribuie la prevenție. Nu ar fi rău ca și alții să ia exemplul celor de le Troleibuzul și să contribuie fiecare cu ce poate la educație și prevenție sanitară.

Afișele din mijloacele de transport în comun ce aparțin Troleibuzului nu au costat aproape nimic. Au fost făcute cu resurse proprii la societatea de transport în comun.

Iosub Robert

- Apreciază pagina -

3 Comentarii
 1. Marcica spune

  mama ni dadea cu gaz de paduchi si nu mai aveam nimica niciun virus.acuma nu ne ajung pensile de medicamente

 2. Diana spune

  Foarte bună inițiativă!
  Oricum astea tin de educație!
  Bine ar fii dacă barele si scaunele ar fii curățate si dezinfectate!
  Transportul in comun e un pericol pentru sănătatea noastră!
  Cu el circula tot felul de oameni murdari si bolnavi!
  Dezinfectati autobuzele si microbuzele!

 3. Un anonim celebru spune

  Dar despre oamenii ai străzii care circula cu izvoare și Speranța la centru de ajutor de acolo nu luați nici o măsură?? De ce ii mai lăsați sa circule cu autobuzele, miros foarte îngrozitor pur și simplu ți se întoarce stomacul pe dos și mai sunt și agresivi, rușine!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate