Cum să facem alegeri anticipate și mii de oameni să pună mâna pe aceleași ștampile când țara e amenințată de coronavirus?

3

Noi înțelegem toate jocurile politice, dar, în contextul în care toate țările din lume sunt amenințate de răspândirea de coronavirus, președintele României și Guvernul PNL vor să scoată tot poporul la urne, să pună mâna mii de oameni pe aceleași ștampile, să umble cu voturile lor alte mii de oameni din mii de comisii și așa mai departe.

Cam cât de iresponsabili sunt cei care conduc acum România sau cât de disperați de putere pot fi ca să expună tot poporul român la un asemenea risc epidemiologic? Din contra. Un guvern, un președinte și o clasă politică responsabilă, dacă luna viitoare ar fi alegeri la termen, ar trebui să dea o lege să le amâne până ce dispare pericolul epidemiei coronavirus.

Scenariul este unul extrem de simplu. Un purtător de coronavirus merge, pune mâna pe ștampilă și votează. Stampila și buletinul de vot contaminate merg la alte sute de oameni care la rândul lor intră în contact cu alte sute de oameni care la rândul lor se duc acasă la familii.

Suntem noi o țară normală la cap să ne gândim la alegeri anticipate în acest context epidemiologic?

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. VLAD spune

    Ambitia lui Iohannis de a avea si Parlamentul lui , bani cheltuiti si o clasa politica iresponsabila .

  2. Dana spune

    Cine a scris articolul, a uitat pesemne de alegerile locale. care au loc in luna iunie. Se vor folosi manusi de unica folosinta ca in supermarketuri, sau alta solutie prin care sa se evite contaminarea cu coronavirus, dar celelalte pot sa contamineze ca sunt de-ale noastre: gripa autohtona, hepatita de toate felurile, varicela, etc.etc.etc.

  3. Aia-i spune

    FACEM CU ȘTAMPILE DE UNICĂ FOLOSINȚĂ 😂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate