Troleibuzul SA introduce pe traseele din Piatra-Neamț plata biletului cu telefonul mobil

4

SC TROLEIBUZUL SA, în parteneriat cu PTP ONLINE, oferă prin aplicația 24pay posibilitatea achiziției titlurilor de călătorie direct de pe telefonul mobil.

Titlurile de călătorie vor putea fi achiziționate simplu și rapid în aplicație, prin accesarea secțiunii “Transport Public”- Piatra-Neamț și scanarea codului QR disponibil în fiecare mijloc de transport în comun. În plus, prin intermediul aceleiași aplicații electronice, persoanele depistate fără titlu de călătorie valabil vor putea achita pe loc cuantumul suprataxei de călătorie.

Aplicația 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android & iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play,  App Store sau Huawei AppGallery.

Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugarea inițială a unui card bancar Visa sau Mastercard.

Biletele achiziționate în aplicație sunt valabile doar în interiorul orașului Piatra-Neamț.

Începând de mâine, 10.11.2021, SC Troleibuzul SA introduce pe traseele de pe raza Municipiului Piatra-Neamț plata biletului prin aplicația 24 PAY. Acest lucru vine fără costuri suplimentare pentru călători, dar ușurează plata călătoriei care se va face cu telefonul mobil prin asociere cu un card bancar, pentru început doar pe raza Municipiului Piatra-Neamț.”, a precizat Cristian Sauciuc, directorul Troleibuzul SA.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Mazare Mihaela spune

  Rezolvati-va problemele:SC.Troleibuzul, toate traseele la cel mult 5min diferenta între doua mijloace de transport în comun, după care plata on-line,ordinea corecta, nu?

 2. Constantin spune

  Foarte bine dar trebuie impulsionat transportul în comun cu autobuze mai dese cu un program bine corelat pe toate traseele pe mai multe rute dar nu cred că asta e prioritatea CJ

 3. Alina spune

  Cred ca în curând cu modernismul nostru se va ajunge la falimentul societății Troleibuzul! Știți asa suntem noi romanii doar cu nasul pe sus, afara e vopsit gardul dar gunoiul pute!

 4. Alexandra spune

  Cred că mulți șoferi vor pleca la alte firme de transport. Aici nu vor mai putea lua bani de la călători fără să emită bilet. Poate așa vor crește încasările societății și firma va avea profit. Succes !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate