Tristeţile mascate ale unui fost… ministru

5

La o săptămână de la ultima dovadă de nerușinare și imoralitate a cinstitei doamne Macovei, aceasta lovește din nou. De data aceasta dezvăluie, în interviul de vineri seară, adevăratul „cui al lui Pepeleaˮ, adevărata miză a criticilor și ieșirilor publice ale domniei sale din ultima perioadă: eventuala schimbare a lui Daniel Morar de la șefia DNA. Dacă până acum se mai putea ascunde sub masca luptei anticorupție, a justeții unui demers democratic, mai putea găsi o scuză relativ credibilă pentru disperarea cu care ataca noul Guvern, iată că, prin afirmațiile de ieri, dezvăluie, fără umbră de îndoială, care este adevăratul motiv al tuturor acestor excese recente: frica!

Doamna Macovei știe că odată schimbat mecanismul de numire al procurorului general (de care nu îi pasă, așa cum a reieșit din declarații) și a șefului DNA (aici s-ar părea că este marea miză) și prin numirea eventuală a unor noi procurori care să își facă treaba fără presiune politică, colegii dumneaei de partid sunt în mare pericol. Unul imediat și de netăgăduit. Deturnarea banului public, contractele umflate cu statul, licitațiile trucate, averile incomensurabile ale unor funcționari publici, absolut toate neregulile din partidul portocaliu-verzui este firesc să fie  luate la verificat.

Jaful colegilor de partid ai doamnei Macovei, făcut sub oblăduirea unor autorități publice politizate va fi anchetat, dovedit și pedepsit, iar disperarea doamnei Macovei crește proporțional cu creșterea iminenței acestui moment!

Senator Ioan Chelaru,

Vicepreşedinte PSD

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. nationalistu` spune

  Oare acolo in Franta nu este noapte? Sau e noapte tot timpul? Ca dismerdatu asta ori nu doarme deloc si e obosit ori se odihneste prea mult si mintea lui este extrem de odihnita.Culca-te baaaaa! Dormi!

 2. Monica spune

  Ce-i Tibisor te-a apucat frica pentru sefi sau chiar pt tine? E naspa cu presiune , nu? Ei, ca sa vezi!

 3. dismerdatu spune

  Buna ziua !
  Pina una alta trebuie facuta ordine la prioritati.
  Eu cred ca prioritatea nr 1 este sa se inceapa cu rezolvarea jafurilor masive comise de baietii destepti ai Mafiei Portocalii a caror jafuri depasesc cu mult , prapadul si pirjolul tatarilor si turcilor care navaleau peste stramosii nostrii.
  Bugetul statului a fost jefuit , Banii furati trebuie returnati la buget.
  Romanii au nevoie de o viata modesta si demna , au nevoie de medicamente , de protectie sociala , de locuri de munca , de pensii , de salarii ..etc , si …nu in ultimul rind de a fi respectati de catre autoritati si justitie.
  Cele mai grav rau si rele facute Romaniei si romanilor , au fost si sint Reprezentantii Mafiei Portocalie care au dat unda verde celor mai grave jafuri si hotii din istoria Romaniei.
  Si asta o stie toti oamenii….!
  De asta a pierdut alegerile locale PDLul , iar romanii au votat ca Mafiotii Portocalii sa fie trasi la raspundere , judecati si condamnati exemplar.
  Romanii acum asteapta dreptate sociala ca sa fie pace in tara.
  Ar fi nedrept ca pentru citeva mii de jefuitori sa fie neglijate citeva milioane de romani.
  Nu cred ca mai sine figura cu aranjamente in culise , inselaciuni si tot felul de manipulari de a aburii pe romanii.
  Trebuie pus punc acestei epoci a nesimtirii si inselatoriei.
  Trebuie sa existe transparenta totala si respect total fata de Constitutie si Legile in vigoare.
  Din cauza lor in Societatea romaneasca a curs atitea lacrimi , sa intimplat atitea evenimente nefericite cutremuratoare…
  Dar…cite fapte deosebit de grave nu pot fi spuse la adresa acestor Mafioti care acum cu un tumeu nemaintilnit se autoerijeaza in persoane europene responsabile si onorabile..!
  Felicitari Guvernului Ponta ca a inceput deja Cruciada impotriva Mafiei Portovalii care au distrus Romania si pe romani.
  Cei care aduc elogii PDListilor este lesne de inteles pentru orice om de buna credinta ce hram poarta…..
  Eu am incredere in masurile USLului favorabile romanilor.
  Cu respect si solidaretate !
  Vasile Dismerdatu Paris Franta.

 4. Tibi spune

  as vrea sa va vad pe voi daca sunteti in stare sa guvernati fara a pune presiune. Eu va doresc succes, desi experienta anilor de dupa 90 ma indeamna sa fiu circumspect si neincrezator.

 5. janel iosub spune

  Dar dumneata d-le senator Chelaru cum ai facut atata avere? Prin munca cinstita? Hai sa fim seriosi nene! Dupa maretele realizari electorale din jud. Neamt ar cam fi cazul sa te lasi de sportul politic si sa-ti ei un concediu prelungit de vreo 4 ani, deoarece scroafa’i moarta’n papusoi! Fiecare ar trebui sa-si vada barna din ochiul sau si abia dupa, paiul din ochii altora!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate