Citește și
6 Comentarii
 1. Adrian D. spune

  Foarte frumoase pozele… Parca orașul arata mai bine atunci decât acum 🤔

 2. Mos Craciun spune

  Cat de „tampiti”erau comunistii!

 3. Alexandru spune

  @cipandeil: in prima poza nu este dealul Cozla.

  Daca te gandesti, piscina aia din poza era una in care mereu se facea pipi iar de pe trambulina si-au rupt gatul cativa.

  Sunt foarte bune pentru nostalgie pozele insa nu cred ca ar trebui sa dam vina pe vreun primar sau consilier recent pentru schimbarile majore de acum fata de peisajele de atunci. Piatra Neamt-ul si-a stricat imaginea prin cateva mari proiecte din ultimii ani si atat.

 4. nationalistu` spune

  Foarte frumos. Tare de tot.Chiar ar trebui sa va multumesc pentru pozele astea.Nu le-am mai vazut.Cine le are este bogat.Nu neaparat material.Dar va rog sa nu mai publicati poze cu industria din vremurile acelea ca sa nu se sinucida parintii si bunicii nostri care au petrecut o saptamana cand l-au asasinat smecherii pe Ceausescu.Mai astept si altele.Altele decat cele care deja sunt acum pe unele saituri.

 5. Andrei spune

  Ce nu am gasit panna acum: poze cu Bulevardul Dacia, Orhei , albia Cuiejdiului, poalele Pietricicai…

 6. cipandeil spune

  ce frumos era orasul nostru… inclusiv dealul Cozla, care se vede in prima fotografie…. iar strandul de ce era asa de populat? sa fie vorba de pretul de intrare? nu mai vorbesc de cata verdeata era peste tot, inclusiv in fata hotelului central si la colibe… o, tempora!!!
  P.S. cine era primar pe vremea aia?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate