Trei tineri arestati pentru comiterea mai multor furturi, fapte înregistrate în municipiul Roman

0

În data de 13 iulie 2011, politistii Biroului Investigatii Criminale Roman i-au depistat pe M. Vasile, de 35 de ani, D. Dorel, de 20 de ani, C. Daniel, de 23 de ani si B. Vasile, de 20 de ani, toti din municipiul Roman, suspectati că în perioada mai – iulie 2011, au comis mai multe furturi, fapte înregistrate în municipiul Roman.

Astfel, în perioada 13 – 16 mai a.c., C. Daniel si D. Dorel au pătruns prin efractie în două barăci situate în curtea fostului spital, din Roman, de unde au sustras trei prelungitoare electrice, cauzând un prejudiciu de 570 de lei. În noaptea de 30/31 mai 2011, C. Daniel, D. Dorel si M. Vasile au pătruns, prin efractie, într-o casă, din Roman, de unde au sustras băuturi alcoolice în valoare de 1.155 de lei. În noaptea de 16/17 iunie C. Daniel, D. Dorel si B. Vasile au pătruns în curtea unei firme din Roman si au sustras ghivece cu flori, cauzând un prejudiciu în sumă de 1400 de lei.


C. Daniel, D. Dorel si M. Vasile au fost prezentati Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă. Instanta a dispus arestare preventivă a acestora pe o perioadă de 29 de zile sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat. B. Vasile este cercetat în stare de libertate.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate