Trei persoane salvate din flacari

0

Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 2 ofiţeri, 10 subofiţeri, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi autospeciala de intervenţie şi salvare de la înălţime pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit într-o încăpere dintr-un imobil cu locuinţe sociale, situat pe strada Soarelui din municipiul Piatra Neamţ.

Chiriaşul respectivei încăperi (Adrian P.) a lăsat un reşou artizanal (din cărămidă BCA) în stare de funcţionare, nesupravegheat. Efectul termic (căldură prin radiaţie) produs de aparatul electric improvizat a aprins materialele textile aflate în imediata apropiere. Concomitent cu acţiunea de localizare şi stingerea a incendiului, echipa de căutare – salvare a detaşamentului a salvat 3 persoane rămase într-o încăpere de pe acelaşi palier (etajul 2). Cele trei persoane, mamă şi două fiice (Anca Cristina T. – 37 de ani, Alexandra B. – 6 ani, Anca B. – 4 ani), nu s-au putut autoevacua din cauza fumului dens degajat din incendiu şi au rămas în interiorul camerei pe care o deţineau în chirie, plasându-se în dreptul ferestrei deschise. Pompierii militari le-au evacuat în condiţii de siguranţă, protejându-le cu ajutorul aparatelor de respirat individuale.

În incendiu au ars bunurile aflate în camera cuprinsă de flăcări (o canapea, o masă, 2 scaune, un dulap, 3 covoare, un televizor, uşa, o fereastră, parchetul şi articole de îmbrăcăminte), instalaţia electrică şi cca 10 mp din tavanul holului.

I.S.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate