[UPDATE: Au fost adoptați] Doi cățeluși au nevoie de familii iubitoare. Trăiesc din grija oamenilor, pe câmpurile din Girov

0

UPDATE: Au fost adoptați. Mulțumim!

Un om bun încearcă să găsească soluții pentru doi cățeluși care s-au aciuat împreună cu mama lor în vecinătatea curții lor din comuna Girov, sat Turturești.

Este vorba despre doi masculi, vor fi de talie mică spre medie și în acest moment au în jur de 3 luni. Au fost inițial 3 pui, surioara lor și-a găsit deja o familie, însă cei doi rămași au nevoie de soluții pentru a nu rămâne pe străzi.

Mama puilor urmează să fie sterilizată după ce puii săi își găsesc familii. În mod evident… și mama ar avea nevoie de un adăpost primitor, dacă nu se găsesc soluții între timp pentru ea.

****

Vă rugăm să sterilizați animalele de companie pentru a reduce fenomenul câinilor fără stăpân și puilor nedoriți. În prezent, la cabinetul dr. Andrei Tudor, situat pe strada Pictor Grigorescu, nr 12, în Piatra-Neamț se pot face sterilizări gratuite cu programare. Programarile le puteți face la numerele de telefon 0740318815 sau 0233232429. Sponsorii campaniilor de sterilizări sunt Swedish Animal Aid, Încă o șansă, Asociatia Prieten Credincios.

Se primesc și cereri pentru campanii de sterilizări gratuite în teritoriu, pe raza județului Neamt. Cererile pot fi trimise la email: sterilizarigratuite@gmail.com.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate